Οι Εγκαταστάσεις του Τυροκομείου μας

Το 2005 κατασκευάστηκε το σημερινό τυροκομείο της εταιρείας Ε. & Κ. ΕΞΑΡΧΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ που βρίσκεται στο 3,5ο χλμ Ελασσόνας – Δεσκάτης σε μια έκταση 3.500 τμ. Κύρια αντικείμενα της δραστηριότητας του τυροκομείου είναι:

Παραλαβή και επεξεργασία γάλακτος

Το γάλα συλλέγεται καθημερινά από τις συνεργαζόμενες φάρμες και οδηγείται στις εγκαταστάσεις μας, όπου υπόκειται σε ποιοτικό έλεγχο και στην συνέχεια παστεριώνεται για να ξεκινήσει η τυροκόμηση.

Παραγωγή τυροκομικών προϊόντων

Η παραγωγή των προϊόντων μας βασίζεται στον άριστο συνδυασμό της παραδοσιακής συνταγής που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας, με τη σύγχρονη τεχνολογία που επιβάλουν οι εξελίξεις της εποχής, καθώς επίσης και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό με γνώση και εμπειρία χρόνων πάνω στην παραδοσιακή τυροκομία.

Αποθήκευση

Τα φρέσκα προϊόντα όπως η μυζήθρα και το βούτυρο οδηγούνται στα ψυγεία για άμεση διανομή προς τους πελάτες, ενώ τα τυροκομικά όπως η φέτα, το κασέρι, το κεφαλοτύρι και το κατσικίσιο τυρί ωριμάζουν και στη συνέχεια αποθηκεύονται στα ψυγεία μας μέχρι την πώληση.

Ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

Το ειδικευμένο χημείο που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, καθώς και η συνεργασία με πιστοποιημένο εξωτερικό χημείο εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, τόσο κατά τη διάρκεια της παραγωγής, όσο και της ωρίμανσης και της αποθήκευσης τους, ώστε να προσφέρεται στον καταναλωτή άριστη και σταθερή ποιότητα.

Εξάγουμε ήδη τα προϊόντα μας σε 7 χώρες

Αμερική

Ευρώπη

Τηλέφωνο: +302493022395 | Email: info@feta-exarhos.com

Αναπτύσσουμε νέες συνεργασίες…

Γνωρίστε μας! Δοκιμάστε τα Προϊόντα μας! Εμπιστευθείτε μας!

Επικοινωνηστε μαζι μας!