Παραδοσιακός τρόπος παραγωγής με σύγχρονους τρόπους υγιεινής και διασφάλισης ποιότητας

Η εταιρία Ευάγγελος και Κωνσταντίνος Έξαρχος & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων γάλακτος στη μονάδα παραγωγής της εταιρείας μας στην Ελασσόνα Λάρισας. Η εταιρία παράγει Φέτα (Π.Ο.Π.) και Κασέρι (Π.Ο.Π) και άλλα προϊόντα όπως Μυζήθρα, Κεφαλοτύρι και Κατσικίσιο τυρί συνδυάζοντας τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής με τους σύγχρονους τρόπους υγιεινής και διασφάλισης ποιότητας, σύμφωνα πάντα με τις εθνικές προδιαγραφές και την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Η εταιρία μας διαθέτει στις εγκαταστάσεις της ένα σύγχρονο και εξοπλισμένο εργαστήριο για χημικούς και μικροβιολογικούς ελέγχους που λειτουργεί υπό την εποπτεία του Υπευθύνου Διαχείρισης Ποιότητας. Η εταιρία παράγει προϊόντα γάλακτος (ΦΕΤΑ, ΚΑΣΕΡΙ, ΜΥΖΗΘΡΑ) εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 9001 IFS και BRC και Σύστημα Διαχείρισης της Υγιεινής και Ασφάλειας (HACCP) των παραγόμενων προϊόντων. Δείτε αναλυτικά τις Πιστοποιήσεις της εταιρίας μας.

0
Ικανοποιημένοι Πελάτες
0
Τόνοι Φέτας
0
Χρόνια Εμπειρίας

Στόχος η ικανοποίηση των εγχωρίων και διεθνών πελατών

Διαπροσωπικές Σχέσεις

Έχουμε δημιουργήσει ειλικρινείς και μακροχρόνιες διαπροσωπικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους τοπικούς κτηνοτρόφους – προμηθευτές αιγοπρόβειου γάλακτος.

Έμπειρο Προσωπικό

Η πολύχρονη εμπειρία και αφοσίωση του προσωπικού της εταιρίας μας αποτελεί εγγύηση για την ομαλή εξέλιξη της παραγγελίας σας από το πρώτο έως το τελευταίο στάδιο.

Παραδοσιακή Τυροκομία

Η αέναη εφαρμογή των παραδοσιακών μεθόδων τυροκομίας, αποτελούν για εμάς κεκτημένη τεχνογνωσία και κληρονομιά της εταιρίας μας προς όφελος των πελατών μας.

Εξάγουμε ήδη τα προϊόντα μας σε 7 χώρες

Αμερική

Ευρώπη

Οργανόγραμμα Επιχείρησης

Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε

Διοίκηση

Έξαρχος Δημήτριος τ. ΕυαγγέλουΕκπρόσωπος Επιχείρησης
Έξαρχος Δημήτριος τ. ΚωνσταντίνουΕκπρόσωπος Επιχείρησης

Λογιστήριο

Έξαρχος Δημήτριος τ. ΕυαγγέλουΥπεύθυνος Λογιστηρίου
Παρασκευόπουλος ΔημήτριοςΥπεύθυνος Λογιστηρίου
Ντούφα ΑγγελικήΒοηθός Λογιστή
Πισπιρίκος Μιχαήλ-ΣπυρίδωνΒοηθός Λογιστή
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ

Τηλέφωνο: +302493022395 | Email: info@feta-exarhos.com

Αναπτύσσουμε νέες συνεργασίες…

Γνωρίστε μας! Δοκιμάστε τα Προϊόντα μας! Εμπιστευθείτε μας!

Επικοινωνηστε μαζι μας!