Τιμή μας η απόκτηση του πολύτιμου πιστοποιητικού Αρίστης ποιότητας – Χρυσού Βραβείου AUTHENTIC TASTE OF GREECE 2021 / 2022 “ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ”.

Η εταιρία Ε. & Κ. Έξαρχος & ΣΙΑ Ο.Ε  περήφανη για τα πιστοποιητικά και τα βραβεία που έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει την δέσμευση προς τους πελάτες της και το κοινωνικό σύνολο παρέχοντας ασφαλή και ποιοτικά ανώτερα γευστικά τυροκομικά προϊόντα Ε. & Κ. Έξαρχος & ΣΙΑ Ο.Ε.

Οι κατηγορίες τυροκομικών προϊόντων μας είναι:

-Φέτα τυρί ΠΟΠ Ελασσόνας Ε. & Κ. Εξάρχος & ΣΙΑ. ΟΕ.

-Κασέρι τυρί ΠΟΠ Ελασσόνας Ε. & Κ. Εξάρχος & ΣΙΑ. ΟΕ.

-Μυζήθρα αιγοπρόβεια Ελασσόνας Ε. & Κ. Εξάρχος & ΣΙΑ. ΟΕ.

-Βούτυρο από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα Ελασσόνας Ε. & Κ. Εξάρχος & ΣΙΑ. ΟΕ.

– Τυρί κατσικίσιο (μαλακό λευκό τυρί) Ελασσόνας Ε. & Κ. Εξάρχος & ΣΙΑ. ΟΕ.

-Γραβιέρα Ελασσόνας Ε. & Κ. Εξάρχος & ΣΙΑ. ΟΕ.

– Κεφαλοτύρι Ελασσόνας Ε. & Κ. Εξάρχος & ΣΙΑ. ΟΕ.

– Grill Cheese Ελασσόνας Ε. & Κ. Εξάρχος & ΣΙΑ. ΟΕ.

Γνωστοποιεί την απόκτηση του πολύτιμου πιστοποιητικού αρίστης ποιότητας – χρυσού βραβείου AUTHENTIC TASTE OF GREECE  2021 «ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ» του οργανισμού μας GREEK TASTE BEYOND BORDERS GTB

Ο οργανισμός GTBB κυριαρχεί στην προώθηση της ελληνικής γεύσης και γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο. Τα διάσημα βραβεία που αναφέρονται ως «κορυφαίες τιμές» από την GTBB διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και απονέμονται αποκλειστικά σε κορυφαίες ελληνικές εταιρείες για τα άριστα ποιοτικά τους πρότυπα και τη συμμόρφωση με τις βασικές αξίες.

Η διαδικασία πιστοποίησης υλοποιήθηκε με το Πρωτότυπο GTBB το οποίο υιοθετεί μια πολιτική αριθμού πρωτοκόλλου και μια εκσυγχρονισμένη μέθοδο αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων GTBB σχετικά με τα πρότυπα ποιότητας και γεύσης υψηλής αξίας.