Κατσικίσιο Τυρί Ελασσόνας ΕΞΑΡΧΟΣ

Το κατσικίσιο τυρί είναι παραδοσιακό λευκό τυρί άλμης από 100% φρέσκο παστεριωμένο γίδινο γάλα. Ιδιαίτερο, με πικάντικη και μεστή γεύση και ελαφρά πιο αλμυρή αποτελεί την ιδανική λύση για όσους αναζητούν εύγευστο τυρί με χαμηλότερα λιπαρά σε σχέση με τη Φέτα.

Πλαστικό Δοχείο Με Αλμη

Το Κατσικίσιο Τυρί Ελασσόνας ΕΞΑΡΧΟΣ διατίθεται και συσκευασία πλαστικού δοχείου τάπερ που διατηρεί το τυρί μέσα στη φυσική του άλμη συσκευασμένο και αεροστεγές δίνοντας φρεσκάδα, ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει και υψηλότερο χρόνο συντήρησης της γεύσης και της ποιότητας. Το Κατσικίσιο Τυρί Ελασσόνας ΕΞΑΡΧΟΣ διατίθεται σε πλαστικό δοχείο με άλμη σε μεγέθη των 200gr, 400gr, 500gr, 1kg και 2kg.

Αεροστεγείς Συσκευασίες

Η πλαστική αεροστεγής συσκευασία Vacuum αποτελεί τρόπο τυποποίησης του Κατσικίσιου Τυριού Ελασσόνας ΕΞΑΡΧΟΣ σε μικρές συσκευασίες στο χώρο της γαλακτοβιομηχανίας. Έχοντας τυπωμένο το εμπορικό όνομα πάνω στη συσκευασία, ο καταναλωτής είναι σίγουρος για την επιλογή που έκανε, τόσο για την ποιότητα, όσο και για την ποσότητα. Το Κατσικίσιο Τυρί Ελασσόνας ΕΞΑΡΧΟΣ σε αεροστεγή συσκευασία διατίθεται σε μεγέθη συνήθως των 400gr και 200gr.

Μεταλλικό Δοχείο

To Κατσικίσιο Τυρί Ελασσόνας ΕΞΑΡΧΟΣ στην Ελλάδα πωλείται κατά πλειοψηφία με τον παραδοσιακό τρόπο που είναι χύμα σε ή από δοχείο. Έτσι, ο εκάστοτε πελάτης που είναι μπροστά στα ψυγεία των καταστημάτων έχει τη δυνατότητα να επιλέγει και να ελέγχει την ποιότητα και την ποσότητα που επιθυμεί. Το Κατσικίσιο Τυρί Ελασσόνας ΕΞΑΡΧΟΣ συσκευάζεται σε δοχείο και διατίθεται σε μεγέθη περίπου των 15 kg, 8kg και 4,5kg.

Τηλέφωνο: +302493022395 | Email: info@feta-exarhos.com

Αναπτύσσουμε νέες συνεργασίες…

Γνωρίστε μας! Δοκιμάστε τα Προϊόντα μας! Εμπιστευθείτε μας!